Nene Hatun Anaokulu

Vizyon: Atatürk´ün ışığında ilerleyen ve onun değer ve fikirlerini benimsemiş, milli ve kültürel değerlerinin bilincinde olan, üretken, aydın bireyler yetiştirmek. Özgün, yaratıcı fikirler ile bilimsel ve teknolojik yenilikleri destekleyen, öz kültürünü tanıyan, koruyan çocuklar yetiştirmek, alanında tercih edilen öncü bir kurum olmak. Çocuklarımızın kendi kapasitelerinin en üst noktasına ulaşmaları için kendini keşfeden, benlik algısını güçlendiren, öz güvenini ve saygınlığını kazanmasını sağlayan, bir eğitim ortamı hazırlamak.

Misyon: Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. Çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve Milli ve manevi değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu:7:30-12:30 Öğlen Grubu:12:30-17:30
Isınma: KÖMÜRLE ÇALIŞAN KALORİFER SİSTEMİYLE ÇALIŞMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ E-TWİNNİNG PROJESİ ERASMUS+ PROJESİ
Diğer Hususlar: OKULUMUZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN ÖNCELİKLE SIKÇA SORULAN SORULAR MENÜSÜNE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

WEB - https://755456.meb.k12.tr

Adres - Selçuklu Mah. 3766. Sok No3/1 Eyyübiye /Şanlıurfa

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz; 50 metre ilerde Eyüp göncü Anadolu lisesi,Arkamızda Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu ve Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu bulunmaktadır.

Adres - Selçuklu Mah. 3766. Sok No3/1 Eyyübiye /Şanlıurfa

Ulaşım Okulumuzun ulaşımına toplanma merkezi dediğimiz yerden 61 ve 41 no´lu belediye arabaları ve 1 numaralı halk otobüsleriyle gelinmektedir.Okulumuz Eyyübiye de şelale denen yerden itibaren 100 metre ilerde yolun sağında bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şanlıurfanın merkez Eyyübiye ilçesindedir.Şehrin merkezine yaklaşık 7 km dir.